Åndalsnes, Hustad og Bud har vært på besøk denne uka, og som bildene viser har vi hatt ei variert uke! Elevene satte garn og teiner i motvind, og fikk oppleve hvor sterke krefter det kan være i naturen. Blant annet fikk ei gruppe et annet garn og to teiner i garnet sitt som et resultat av storm over natta! Det var litt av en jobb å gre garnene, men med all hands on deck gikk det veldig bra! Heldigvis fikk vi mer fangst enn det; rognkjeks og rognkall, kveite, krabber, torsk og lyr hadde forvilla seg inn i garnene. Nonstind fikk også kjørt noen turer, så elevene fikk dra noen liner som var satt kvelden før. Dessverre hadde ingen fisk bitt på kroken, men vi prøver igjen neste uke!

Både i går og i dag ble det bading – det er jo tross alt varmere i vannet enn i lufta! Det blir færre og færre badere hver uke, men det er alltid noen som er gærne nok til å stupe uti. Etter badinga i dag dro vi over til Hammarøya for å lete etter liv i fjæra. Der var det masse spennende å se; sjøanemoner, tangkvabb, tangsprell, ål og albueskjell – for å nevne noe! Og til middag fikk vi hval-taco – kjempepopulært, så det må vi ha mer av!

Resten av uka er dokumentert i bilder, trykk på bildet og bla med piltastene for å få en smakebit av uka som var!

PA020029
« 1 av 57 »