Utleie

Bjørnsund er et idyllisk fiskevær og en fantastisk plass å reise til på helgetur eller sommerferie. Her kan du fiske, bade, nyte både soloppgang og -nedgang, ro med en av våre fine færinger, padle kajakk eller gå en tur på moloen. Vi har også lokaler som egner seg godt til seminar og feiring av store dager og andre arrangement.

Vi har 100 sengeplasser til utleie, fordelt på to bygg; skolen og internatet. På skolen er det ti fire-mannsrom samt to to-mannsrom med egne bad. Det er også to stuer med tv og et enkelt lite kjøkken.

På internatet har vi fire leiligheter med soveplasser, bad og enkelt kjøkken.

I de 100 år gamle bryggene på kaia har vi en stor matsal og et undervisningsrom i rustikk bryggemiljø. Vi har også et nytt og funksjonelt storkjøkken som det er mulig å leie til bryllup, konfirmasjoner og andre feiringer! Vi kan også leie ut robåter, kajakker, fiskestenger, krabbeteiner mm. For større grupper kan vi skreddersy aktivitetsprogram!

 

Priser

Overnatting koster 300,- per person per natt. Rimeligere for grupper over 20 personer. Ta med eget sengetøy, vi har dyner og puter. Engangssengetøy kan kjøpes for 100 kroner. Utleie av anlegget kommer i tillegg ved større arrangement. Ta gjerne kontakt for tilbud!

OBS: minstepris per leilighet med kokemuligheter er kr 800 per natt.

 

Kontakt

For å avtale overnatting, send en epost til post@bjornsundleirskole.no, eller ring:

Sigurd Hungnes (rektor)
Tlf.: 922 54 052

Harald Heiene (vaktmester)
Tlf.: 928 80 192

Facebook
Facebook