Bestilling

Skoler med langtidsreservasjon
6 måneder før oppholdet sender dere inn booking og refusjon med antall elever, spesielle behov og kontaktinformasjon.

Dersom det er endringer i elevantall ber vi dere sende inn booking og refusjon på nytt.

Skoler som ønsker å få plass på Bjørnsund leirskole
Ta kontakt med rektor Sigurd Hungnes med informasjon om navn på skolen, klassetrinn, antall elever og ønsket tidspunkt for oppholdet.

Rutebåt

Rutebåten går fra Harøysund går kl.11.00 på mandager. Neste mulighet er fra Bud klokken 13.00, deretter hver time.
Vanlig returtidspunkt fra Bjørnsund er fredager klokken 10.00 (til Bud) og 12.00 (til Harøysund). Det er mulig med tidligere avreise dersom dette er ønskelig.

Overfarten tar ca 30 minutter mellom Harøysund og Bjørnsund, og 20 minutter mellom Bud og Bjørnsund.

Les mer på rutebåtens egen nettside her.

Sigurd Hungnes (rektor)
Epost: sigurd.hungnes@frana.kommune.no