Informasjon til besøkende skoler

Skoler med langtidsreservasjon
6 måneder før oppholdet sender dere inn booking og refusjon med antall elever, spesielle behov og kontaktinformasjon.

Dersom det er endringer i elevantall ber vi dere sende inn booking og refusjon på nytt.

Skoler som ønsker å få plass på Bjørnsund leirskole
Ta kontakt med rektor Sigurd Pedersen med informasjon om navn på skolen, klassetrinn, antall elever og ønsket tidspunkt for oppholdet.

Leirskolen har noe ledig plass til nye skoler. Dette gjelder spesielt vårsemestret fra uke 11 til og med uke 25.

Rutebåt

Ta direkte kontakt med rutebåten Øybjørn på mobil: 97181900, for å avtale ankomst og avreisetidspunkter.

Rutebåten tar 48 passasjerer, og går fra Harøysund går kl.11.00 på mandag og tilbake fra Bjørnsund fredag kl 12.00. Tidspunkter utenom faste ruteavganger avtales direkte med rutebåtskipperen.

Les mer på rutebåtens egen nettside her.