Full pensjon mandag-fredag koster 2400,-. Per 15 elever går én voksen gratis.

Merk at båten Harøysund – Bjørnsund koster 120 kr (tur-retur).

Bestilling

Bestill så tidlig som mulig. Ta kontakt med rektor Sigurd Hungnes med informasjon om navn på skolen, klassetrinn, antall elever og ønsket tidspunkt for oppholdet.
Ett år før oppholdet vil leirskolen ta kontakt med dere dersom dere har bestilt. Vi ber da om en bekreftelse på antallet elever og om at dere garanterer for refusjon til undervisning.
6 måneder før oppholdet tar vi kontakt med dere igjen. Vi vil da gjerne ha informasjon om antall gutter, jenter og lærere, spesielle behov og tidspunkt for ankomst og avreise.
Én til to uker før oppholdet tar vi kontakt per telefon for å høre om dere har alt klart til oppholdet. Vi ber også om å få telefonnummeret til læreren som blir med på leirskolen, samt få tilsendt en klasseliste med adresser for å kunne sende ut tilbud om Leirskoledagboken.

Sigurd Hungnes (rektor)
Epost: sigurd.hungnes@frana.kommune.no
Tlf.: 922 54 052

Skjema

Her vil bookingskjema bli lagt ut. Frem til det er i orden blir dette sendt ut per post.

Skjema for romfordeling 2018