For- og etterarbeid

For at elevene skal få mest mulig ut av oppholdet på Bjørnsund kan det være lurt å gjøre både for- og etterarbeid i forbindelse med leirskoleuka. På denne siden legger vi ut nyttige linker, aktiviteter og oppgaver som kan brukes i undervisningsopplegg på skolen. På media-siden finner dere nyhetssaker om Bjørnsund, og klippet fra Glimt av Norge på NRK kan være spennende å se før besøket her!

I tillegg kan det være nyttig å bruke heftene som elevene får utdelt på leirskolen når dere kommer tilbake til skolen. Vi deler også ut Sjødirektoratet og Redningsselskapets hefte “Vannviktig” med oppgaver, aktiviteter, tips og triks som bygger videre på det vi underviser i på Bjørnsund. Heftet kan også bestilles gratis her.

Quiz og kahoot

Diverse

Lage mat av det dere finner i fjæra? Her finner dere noen spennede oppskrifter!

Foto: Lucas Danielsen